image

Tenis je sport koji zahteva brz način života, u kome su jedina konstanta promene i novi izazovi, a igrač često prepušten sebi mora da nalazi rešenja za iste.

Naš program akademije je osmišljen da prati, kroz video analizu i druge metode prikupljanja informacija, svaki aspekt tih promena koje se dešavaju u karijeri jednog igrača. Ovo je jedan od razloga zašto je svaki trenažni dan u akademiji organizovan na najprofesionalniji mogući nacin, ne bi li se što preciznije prikupile informacije koje se kasnije tog istog dana analiziraju unutar tima.

Svaki od naših trenera je zadužen za tri do četiri igraca, i svake nedelje se prave izveštaji o tim igračima koji se diskutuju sa našim glavnim trenerima Mićom Ratkovićem i Jankom Tipsarevićem. Svi nedeljni izveštaji se prikupljaju ne bi li na kraju meseca bili dostupni kako igračima tako i roditeljima. Naš tim koji je ujedno i srce naše akademije je posvećen da prati svaki detalj igračevog progresa, i samim tim mi smo u konstantnom traganju kako možemo da pratimo tehnički, fizički, i mentalni napredak bez da nam išta promakne. Od smeštaja, ishrane, fitnesa, transporta, i planiranja turnira, mi smo osmislili takav sistem rada da naši igrači ne moraju da brinu ni o čemu drugome sem o svom progresu i da svu energiju usmere u isti.